Переклад на українську мову, що здійснюється спільнотою

До нас досить часто звертаються користувачі з проханням перекласти гру на українську мову. Як ви самі бачите, вектор наших зусиль направлений на впровадження блокчейну в наш проєкт, підготовки Whitepapper, а також повноцінного перекладу ігрових модулів на англійську мову. На жаль, наші ресурси не безмежні. Водночас нам дуже хотілося б, щоб кожен користувач міг з комфортом для себе перебувати в нашій спільноті, користуючись рідною мовою.

У зв’язку з цим, якщо ви володієте на високому рівні українською мовою, то можете взяти участь у перекладі Whitepapper, а потім і самої гри на українську мову. Той факт, що переклад українською мовою здійснюватиметься самою спільнотою, не означає, що робота над ним вестиметься за залишковим принципом.

Переклад буде здійснюватись у професійному середовищі, одже ви завжди зможете розраховувати на нашу технічну підтримку. Кожен бажаючий буде мати змогу ознайомитись з усіма ігровими модулями на рідній мові і значно пришвидшити роботу в цьому напрямі.

У випадку, якщо ви хотіли б взяти участь, напишіть мені в особисті повідомлення із зазначенням вашого нікнейму в Telegram.

15 лайков